Werkplaats

U bent welkom in onze zeer goed ingerichte werkplaats en met een vakkundig team staan wij voor u klaar voor onderhoud, reparaties, APK van alle merken en typen voertuigen.

Zeer verheugd zijn wij met de laatste uitbreiding van onze werkplaats namelijk een grote smeerkuil voor APK en onderhoud aan grote voertuigen.

Onderhoud aan uw auto is belangrijk om optimaal te blijven presteren en om vroegtijdige slijtage aan onderdelen te voorkomen. Dit is in belang van uw eigen veiligheid en u bespaart uiteindelijke dure reparatiekosten.

Vraag naar onze voorwaarden voor een leenauto.

 

Personenauto’s

Zowel particuliere als zakelijke rijders kunnen bij ons terecht voor al het onderhoud, reparatie en APK van uw auto. Maar denk ook aan het wisselen van uw zomer- en winterbanden.

 

Lichte bedrijfsauto’s

Onze jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsauto’s is groot. Wij begrijpen als geen ander dat u snel en kundig geholpen wilt worden als het om onderhoud, reparatie of APK van uw bedrijfsauto gaat. U wilt immers mobiel blijven.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in bak-opbouw en kraanopbouw.

 

Campers

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw camper en bevordert de verkeersveiligheid. Ook zorgt een goed onderhouden camper ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een defect aan uw camper kunt u niet gebruiken wanneer u op vakantie bent.

 

BE-voertuigen

Ook voor deze categorie voertuigen kunt u bij ons terecht. Onze nieuwe lange smeerkuil is uitermate geschikt voor onderhoud, reparatie en APK. Wij zijn gespecialiseerd in zowel APK1 als APK2. Ook al het onderhoud aan hoogwerkers is ons niet vreemd.

 

Vrachtauto’s en trailers

Ook voor deze categorie voertuigen kunt u bij ons terecht. Vraag gerust naar onze mogelijkheden.

Uitgelichte voertuigen

 • Mercedes-benz M-klasse
  Ml320 4 Matic
  Bouwjaar: 11-2008
  Kilometerstand: 285965 Km
  Prijs: € 15.900,00
   

 • Seat Toledo

  Bouwjaar: 07-2001
  Kilometerstand: 121197 Km
  Prijs: € 5.900,00
   

 • Ford Transit Connect

  Bouwjaar: 01-2012
  Kilometerstand: 117412 Km
  Prijs: € 6.900,00
   

 • Kia Sorento
  2.4i Ex
  Bouwjaar: 11-2003
  Kilometerstand: 65644 Km
  Prijs: € 8.900,00
   
© 2014 - 2018 - Powered by Autosoft - Disclaimer
MENU